loading...

”maskinbearbetning i världsklass”

Sandbergs  levererar högkvalitativa stålprodukter till företag inom bl a stål-, medicin-,  fordons-, offshore- marin och gruvindustrin.

Nyheter

2016

Den 18-19 januari 2017 kommer vi att finnas på Industrimässan Euro Expo i Västerås. Kom gärna förbi och besök oss.

Läs hela inlägget »

Sandberg & Söner har tecknat ett treårsavtal med Skellefteå Kraft om leverans av förnybar el för produktionen. Elektriciteten kommer från vind- och vattenkraft från Norrland som är ursprungsmärkt och förnybar. Sandberg & Söner förbrukar ca 500 000 kWh elektricitet i produktionen varje år.

- "Det känns bra att växla över till förnybar och klimatneutral elförsörjning och bidra till en hållbar framtid. Det är steg nummer två i vår klimatsatsning efter installationen av fjärrvärme baserad på biobränsle som gjordes i början på året.", säger Jerry Johansson, VD Sandberg & Söner

 

Läs hela inlägget »

Vi välkomnar Drazen Ostojic som förstärker vår organisation från och med början av mars. Drazen kommer att arbeta med produktionsteknik, projektledning och underhåll och samtidigt arbeta med verktygsutvecklingen inom Sandberg & Söner. 

Drazen kommer närmast från en tjänst som produktionsansvarig inom en tillverkande verksamhet i Västerås med fokus på större skärande bearbetning. Vidare har Drazen lång erfarenhet från branschen och ett gediget verkstadskunnande. 

Läs hela inlägget »

Den 20-21 januari ställer vi ut på Euro Expo i Karlstad i Racketcenter på Stadionvägen 2. Vi ser framemot att träffa våra befintliga och nya kunder samt samarbetspartners i regionen!

Läs hela inlägget »

Sandberg & Söner investerar i en hållbar energilösning med stöd från Naturvårdsverket och projektet KlimatKlivet.  Företaget växlar till klimatneutral uppvärmning av lokalerna på Fårbovägen via den biobränsleanläggning som Västerbergslagens Energi äger i Fagersta.

 ”Det är roligt att kunna göra en insats för miljön och samtidigt känna att vi kliver in i en modern och tidsenligt energilösning för våra lokaler. Vi har sedan 90-talet använt biobränslebaserad uppvärmning i en av våra lokaler. Men vi har av ekonomiska skäl inte haft möjlighet förrän nu att investera i samma typ av lösning för vår huvudlokal. Naturvårdsverket inom ramen för Klimatklivet stödjer oss i denna investering”, säger Johan Svarts, ägare av Sandberg & Söner.

Sandberg & Söner har årligen förbrukat ca 20 m3 olja och kommer under våren helt att växla över till Västerbergslagens Energis fjärrvärmelösning. Det kommer reducera CO2 utsläppen med ca 60 ton. 

Läs hela inlägget »

Precision och unika produkter

Våra kunder kräver något utöver det vanliga. Vi på Sandbergs vet värdet i en bra kommunikation och dialog.
Hör gärna av dig till oss för mer information om vad vi kan erbjuda ditt företag.

Välkommen till Sandbergs Maskinbearbetning!

0223-190 90
info@sandbergsmaskin.se